Årets främsta lönedag

Vad har alla som jobbar med lön och ekonomi gemensamt? Jo, att vi träffas alldeles för sällan för att diskutera nyheter och utmaningar inom lönesfären. Därför startade Visma Draftit, Expo Lön, en inspirations- och utbildningsdag för dig som arbetar med lönefrågor.

Expo Lön gör det möjligt för alla som jobbar med lön och ekonomi att träffas, inspireras och utvecklas tillsammans. Dagen riktar sig till både privat och offentlig sektor.

Under en heldag träffas vi och lyssnar på inspirerande talare, den senaste lagstiftningen inom lönevärlden och knyter nya kontakter med våra branschkollegor. Med tiden har Expo Lön blivit en av de mest populära och uppskattade lönedagarna i Sverige. Det är en dag du helt enkelt inte vill missa.

Betyg
Vad säger besökarna?
Helhetsbetyg
92%
Snittbetyg föreläsare
89%
Lokalen
90%
Expo Lön arrangeras av Visma Draftit i samarbete med Iterum och Srf konsulterna
Visma Draftit Logo
Om oss
Bakom Expo Lön

Visma Draftit har hjälpt organisationer att arbeta regelsmart sedan 2004. Femton år senare är vi nästan 100 medarbetare fördelade på fyra kontor i två länder. Som kunskapsförmedlare inom juridik ser vi till att du får tillgång till informationen på ett enkelt och pedagogisk sätt. Vi tillhandahåller digitala verktyg för regelefterlevnad inom HR, Lön, Skola, Förskola, Social omsorg och Dataskydd. Läs mer.

Upptäck Lön Expert

Kanske är du redan ditt företags löneexpert? Den som alla på företaget vänder sig till när det gäller beräkningar och aktuella regler. Men även den bästa kan ibland behöva stöd.

Med Lön Expert stärker du din roll och expertis. Verktygets aktualitet ger dig och din verksamhet bekväm trygghet i arbetet med krångliga löne- och ersättningsberäkningar. Allt finns samlat på ett och samma ställe.

Läs mer om Lön Expert för en bra och pålitlig partner i ditt dagliga arbete.